No more “Cola”, please

 La ingesta diària de coca-cola fa incrementar la quantitat de glúcids simples. Aquests, com que s’absorbeixen ràpidament a la sang, provoca que el nivell de glucosa en aquest sigui molt alt de forma espontània. Quan passa, el pancreas segrega insulina per disminuir el nivell de glucosa, acumulant-la a teixits com el fetge, teixits adiposos (griex),…

Si aquest fet es fa de forma constant molt diàriament com a ingesta de cocacola, el pancreas es cansa de produir més insulina o hi hagi tanta glucosa acumulada als teixits que no es pugui acumular més. És el començament d’una diabetis de tipus 2. aquesta pot provocar morts subtades si no es segueixen uns tractaments preventius, com ara una nutrició adequada i no ingerir begudes molt ensucrades com la cola de forma freqüent.

Recomanar a tots aquells que en bebeu de forma constant disminuir la seva ingesta!

Eduard Garcia,  A.E.S.A.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s